ZELENI SRBIJE!!!

05.06.2011, 03:24
Štampaj vesti
НОВА КРВ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ!!!

Поштовани пријатељи,

Када снага идеје и уверења постане јача од довољности да се на проблем указује – време је да се преузме одговорност за учешће у решавању тог проблема. Наш зелени активизам, који је годинама и деценијама указивао властима и друштву на важност осећања за средину у којој живимо, тражи нов простор за деловање. Тражи механизме и полуге да помери ствари од констатовања и сагласности ка видљивим променама. Тражи нову, нашу енергију.

Зелене политике, зелене партије у Европи и свету су одавно реалност која има свој значај и важно корективно место у парламентима најразвијенијих држава. Ако тежимо Европи, ако вреди учити на туђим искуствима – онда је добар тренутак да се и на нашој политичкој сцени појави партија која ће одговорно и рационално преточити зелене идеје у политички програм. Зелени Србије су таква странка.

У политици ћемо наилазити на много тога што не личи на наш ентузијазам, искреност и оданост вредностима, али зато ми и јесмо другачији, зато ми и јесмо снага која долази, зато ми остајемо тим који поштује индивидуалност, негује креативност и обједињује најбоље.

Прихватајући да станем на чело овог тима, прихватио сам велику одговорност, али сам, истовремено, добио и велику снагу свих покрета и појединаца који су одлучили да стану у овај добронамерни фронт. Далеко од демагогије и парола, и ви и ја знамо да смо јаки онолико колико су јака наша уверења и да је прилика да се нешто промени привилегија за мудре и визионаре.

Отвореност и демократичност нису само у нашим програмима, већ и у нашим односима. И сада, као и до сада – радоваћу се сваком разговору, свакој сугестији, свакој теми коју покренемо, са довољно времена и уважавања за сваког. Ја остајем онај исти кога сте упознали у Петници, истраживачким камповима, на факултету или на насипима река. Препознаћемо се по енергији коју делимо. То је била и остала наша вредност и предност.

Срдачно,
Зелени Србије

Зелени Србије - централна канцеларија
011-33-40-784
011-30-35-498
011-24-55-408
011-24-55-409 (fax)
063-10-28-001
skype: zelenisrbije
kontakt@zelenisrbije.org
info@zelenisrbije.org
Зелени Србије
Војислава Илића 36 лок. 5ц
11000 БЕОГРАД
СРБИЈА

Objavio: vladimir

Autor: Ivan Karić - predsednik Zelenih Srbije


Website counter


Izvor: http://zelenisrbije.org/
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u
Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovatiObavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Ribolovci.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

Caskanje

Samo za registrovane korisnike

Poslednje vesti

Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 124
Ukupno clanova: 4794
Zadnji clan: kioesPer
Korisnicko ime:
Sifra:

Poslednjih 5 oglasa

Skuter za vodu Sea Doo RXT, 215ks, 1500 cc, 2005 godiste, bukvalno kao ...
Prodajem Dragon pole 5m stap takmicarac 5 sekcija od HR karbona, stap ...
cena 440 za 1kg .velicine 10,15,20,25,30,40,50,60,70,80,90,100,200gr ...
Sea Doo 3D za ljubitelje ekstremnih sportova, skuter za vodu marke Sea ...
Džip/SUV. Zelena Lada Niva, 2/3 vrata, 4 sedišta. 2008. godiste, ...
Koliko često pecate?