Suprim sos

Naj bolji sos za recnu ribu

Postupak pripreme

    cen belog luka izgleciti ili sitno iseckati
  1. pesrsun iseckati na naj sitnije
  2. sipati 2dl pavlake
  3. kafenu kasicicu majoneza
  4. i prsnuti malo soka od limuna
  5. sve to promesati i ostaviti da malo odstoji(30 min),nakon toga ponovo promesati
Napomena: najbolji je uz pastrmku i smudja
Osnovni podaci
Broj osoba: 0
Vreme pripreme: 10 min
Sastojci
250 gr
2dl pavlake,kafena kasika majoneza,1 cen belog luka,veza persuna
Komentari
    Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati

    Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Ribolovci.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

    Caskanje

    Samo za registrovane korisnike

    Poslednje vesti

    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 60
    Ukupno clanova: 6582
    Zadnji clan: Adultinporn
    Korisnicko ime:
    Sifra:

    Poslednjih 5 oglasa

    Na prodaji 3 potputno nove masinice. MAŠINICA DAM QUICK SLS 570 FS ...
    Na prodaju štapovi za pecanje “ Trabucco Armadon” dvodelni, sa ...
    Na prodaju elektronski signalizatori trzaja, potpuno ispravni i veoma ...
    Koliko često pecate?