SARAN U POVRCU

kuvano jelo

Postupak pripreme

    Materijal: 1 kg sarana, 40 gr brasna, 4 kasike ulja, 1 kg krompira, 50 gr slanine, 3 kisela krastavca, ½ dcl belog vina, pesun, cesanj belog luka, kasicica vegete i so.
    Priprema: sarana ocistiti i natrljati vegetom, uvaljati u brasno i peci pod poklopcem na ulju u rerni. Zato vreme oguliti krompir, iseci na kocke i peci na masnoci i na izrezanim kockicama slanine. Pecenog sarana izvaditi iz posude, u nju staviti peceni krompir, na kolutove isecene kisele krastavce i seckani pesun. Na krompir staviti sarana, preliti ga vinom i ponovo staviti u rernu i peci jos neko vreme.
Napomena: ...
Osnovni podaci
Broj osoba: 5
Vreme pripreme: 90 min
Sastojci
Autor
Recepti
Komentari
    Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati

    Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Ribolovci.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

    Caskanje

    Samo za registrovane korisnike

    Poslednje vesti

    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 56
    Ukupno clanova: 6582
    Zadnji clan: Adultinporn
    Korisnicko ime:
    Sifra:

    Poslednjih 5 oglasa

    Na prodaji 3 potputno nove masinice. MAŠINICA DAM QUICK SLS 570 FS ...
    Na prodaju štapovi za pecanje “ Trabucco Armadon” dvodelni, sa ...
    Na prodaju elektronski signalizatori trzaja, potpuno ispravni i veoma ...
    Koliko često pecate?