smud na rostilju

mozese sluziti uz belo vino

Postupak pripreme

    ociscenu ribu najpre posolimo i perlijemo maslinovim uljem ostavimo da odstoji jedno pola sata dotle pripremimo rostilj i premaz.rostilj nemoram da obljasnjavam kako se pravi nadam se :D premaz pravimo od belog luka,limuna,perusunovog lista,maslinovog ulja i malo vode. po kili ribe ide : jedan limun dva ceznja belog luka,malo persuna,ulja i vode,OBAVEZNO:ribu peci na jakoj vatri da se nebi raspadala..tokom pecenja ribe, riba se povremeno premazuje maslinovim uljem sve dok nebude pecena,kad se ispece na sibu se dodaje premaz od limuna,persuna,belog luka,,, i servira se u tanjir.na ovaj nacin se moze pripremati i druga morska a i recna riba (skusa,oslic,stuka,divlji saran,amur,tostolobik,...)
Napomena: hrana je teska i dobra je pre spavanja
Osnovni podaci
Broj osoba: 1
Vreme pripreme: 60 min
Sastojci
premaz : beli luk,maslinovo ulje,persunov list,limun.i smudevi
Komentari
    Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati

    Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Ribolovci.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

    Caskanje

    Samo za registrovane korisnike

    Poslednje vesti

    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 27
    Ukupno clanova: 5840
    Zadnji clan: Bosterpi
    Korisnicko ime:
    Sifra:

    Poslednjih 5 oglasa

    Na prodaji 3 potputno nove masinice. MAŠINICA DAM QUICK SLS 570 FS ...
    Na prodaju štapovi za pecanje “ Trabucco Armadon” dvodelni, sa ...
    Na prodaju elektronski signalizatori trzaja, potpuno ispravni i veoma ...
    Limeni čamac, dužine 5,5 m, sređen, ofarban, nakon sređivanja malo ...
    Na prodaju elektronski signalizatori trzaja, potpuno ispravni i veoma ...
    Koliko često pecate?