expres corba

vrlo se lako i brzo priprema a nista joj ne fali!Uostalom 80% restorana je priprema dok vi popijete pice stize sveza corba!Verujte da je sasvim OK!Prijatno!

Postupak pripreme

  1. Proprzite sitno seckani luk na malo ulja
  2. Rastvorite zacin u oko 2l vode po uputstvu sa kesice
  3. Sipajte pripremljen zacin u luk
  4. Dodajte tunjevinu i izgnjecenu sardinu u corbu iz konzervi mozete prethodno iscediti ulje ako ne zelite da corba bude mnogo masna.
  5. Po ukusu dodajte jednu ili vise paprika ili tucane ljute i pustite da sve to provri
Napomena: Naravno moze se u luk dodati i malo narendane sargarepe ili jos nesto po ukusu!
Osnovni podaci
Broj osoba: 4
Vreme pripreme: 153 min
Sastojci
3
konzerve runjevine u KOMADICIMA
1
konzerva sardine
1
glavica crnog luka
1
zacin za corbu"Aleva"
Autor
Recepti
Komentari
  • ma sve je to ok. ali za pola sata uz gotovi dodatak za juhu može se napraviti čudo od šarana
    (cegljevo)
  • tacno je da vecina kafana upravo takvu corbu priprema.Dobra je i takva,jos kad se malo vise popije.. Licno,vise sam za onu duzu verziju,vatra,kotlic,riba koju sam ja upecao,moja rakija,vino..
    (cecaislavko)
  • Greska u kucanju priprema je 15min a ne 153min
    (baki)
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Ribolovci.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

Caskanje

Samo za registrovane korisnike

Poslednje vesti

Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 152
Ukupno clanova: 6947
Zadnji clan: Giviranique
Korisnicko ime:
Sifra:

Poslednjih 5 oglasa

Ja sam financijer, Pojedinacne širom sveta preciznije vi koji ste u ...
Pozdrav, ja sam direktor ove kreditne tvrtke i ponudim zajmove ljudima ...
Razni krediti na 3%. Krediti za poslovanje, obrazovanje, obitelj, ...
Mi smo kreditna tvrtka koja nudi višenamjenske zajmove svim osobama s ...
Mi smo kreditna tvrtka koja nudi višenamjenske zajmove svim osobama s ...
Koliko često pecate?