Bio sam pre neki dan prvi put na ovom ribnjaku, rekoh ajd' da proverim price i izvestaje i da onako diletantski uhvatim barem jednog...Ko' velim hvatao sam ih u Becmenu , na Zivaci, valjda cu moci i ovde. Od svega - nista. Proveo sam celo prepodne (od 06.00-12.00) bez udarca. Prosecni babuskari i sarandzije diletanti kao ja nemaju tamo sta da traze. Teren jeste uredjen, pristup lagan, ljudi koji rade izuzetno ljubazni...jedino sto je ciljna grupa za ovaj teren ipak relativno mala u odnosu na ribolovacko telo. Ovo je teren za OZBILJNE sarandzije. Ko nije u stanju da zabaci preko 100m i prihranjuje ribu (raketom) na tom rastojanju, tamo objektivno nema sta da trazi. Kolege pored nas (ozbiljne sarandzije i po pristupu i po opremi) uhvatili su za to vreme 6-7 komada, mahom preko 10 kg.
Nadam se, zbog ljudi koji tamo rade, da ipak mogu u dovoljnoj meri i da komercijalizuju ovu ideju. Jednog dana, kad vise ne budem mogao da varalicarim, mozda rknem pare u kvalitetniju sarandzijsku opremu i eto mene ponovo.....